Wednesday, November 01, 2006

post και comment: ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Με αφορμή το προηγούμενο post της Θάλειας, αλλά και πολλές προηγούμενες περιπτώσεις: Είναι σημαντικό για τη ΔΟΜΗ ΤΟΥ BLOG [ως αμφίδρομου μέσου επικοινωνίας] να κάνουμε τη διάκριση ανάμεσα σε posts που θέτουν ένα νέο θέμα και σε posts που αποτελούν συνέχεια/απάντηση/εξέλιξη ενός θέματος που έχει τεθεί σε προηγούμενο post. Αν δεν γίνει αυτό από τον καθένα μας, είναι αδύνατo να λειτουργήσει το blog! Ας επανατοποθετήσει λοιπόν άμεσα ο καθένας τα δικά του προηγούμενα κείμενα στη σωστή τους θέση = post ή comment!

Κάθε post μπορεί να διαβαστεί στην ολοκληρωμένη του μορφή, που περιλαμβάνει και όλους τους σχετικούς διαλόγους κάνοντας κλικ στην ΩΡΑ του post ή στο LINKS TO THIS POST. π.χ.:

[ daphne 11:58 PM
0 COMMENTS links to this post ]

Ένα εξαιρετικό παράδειγμα blog, όπου μπορεί κανείς να αναγνώσει καλά τους διαλόγους και τη συζήτηση σε κάθε post είναι το www.estiaproject.blogspot.com.
Πραγματοποιήθηκε ως ουσιαστικό μέρος της φοιτητικής εργασίας της Simona πέρσι στο μάθημα "Τέχνη του Αρχείου" και το θέμα του είναι σχετικό με τo προηγούμενο post της Δάφνης και την απάντηση της Θάλειας: η ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ του Πανεπιστημίου και η παραγωγή ενός αρχείου παρεμβάσεων/συζητήσεων/διαλόγου από τους ίδιους τους ενοίκους της.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home